DIA 7 DE JUNY

El proper dijous 7 de juny farem la segona trobada amb famílies per seguir posant a punt la biblioteca de l’escola.
 És una data molt important perquè faltarà un dia per a fer la inauguració de la Revista Cavall Hort i ens ajudareu a posar ben bonic l’espai de la biblioteca Però us preguntareu: Què és aquesta revista?

Des de principis d’aquest curs, tots els nens i nenes de l’escola, des de P3 fins a sisè, hem anat construint quatre revistes. És un projecte transversal que vol treballar les competències literàries, artístiques, matemàtiques, musicals, tecnològiques.

Cada revista consisteix en fer diferents articles sobre una determinada planta o verdura que estigui al nostre hort, amb la finalitat de que els alumnes aprenguin més sobre aquella verdura al mateix temps que van veient com creix. Connectar la realitat amb el que llegeixen o aprenen.

A cada revista els nens i nenes trobaran coses tan interessants com: Com es cuida la planta, d’on ve, quines espècies hi han, quines cançons o dites tradicionals es coneixen, com es diu en diferents idiomes, problemes matemàtics al voltant de la planta etc etc, i cada article estarà diferenciat segons el nivell a qui vagi adreçat.
És una revista que connecta perfectament dos dels projectes innovadors que tenim a l’escola: Per un costat el projecte d’impuls de la lectura (ILEC) i per altre banda el projecte d’escoles sostenibles on l’hort és l’estrella principal. A partir del dia 8 doncs, podreu accedir digitalment al contingut de la revista, aquests primer curs hi hauran les revistes sobre l’enciam, els pèsols, els pebrots i les faves.

 Us animem a venir amb nosaltres el dijous 7 a la tarda i ajudar-nos a enllestir aquest dia tan especial. Us esperem!


No hay comentarios:

Publicar un comentario