L'espai de la biblioteca

Diuen que els grans projectes com els bon plats necessiten hores i hores per tal de que surtin molt bé El projecte de la construcció de la biblioteca sembla que serà un gran plat per les hores i hores que estem dedicant i pels canvis que s’ha estan produint.

El nou espai de la biblioteca es situarà davant de l’hort i al replà del tercer pis. Seguint la idea original de fer una biblioteca verda i relacionar-la amb l’espai de l’hort i amb el projecte d’escoles sostenibles.
Nous llibres, nou mobiliari, noves idees, noves metodologies, noves activitats... tot destinat a fer de la biblioteca un lloc on passin coses, un projecte d’escola transversal que ajudi a millorar la competència lectora dels nostres alumnes, clau en el seu èxit escolar.

Però aquest projecte també es de les famílies, el proper 7 de juny per la tarda farem la segona trobada de famílies a la biblioteca, un moment de compartir plegats el nostre temps per decorar la biblioteca, folrar llibres, fer cartells... perquè en la utilització del futur espai també hi tenen lloc les famílies, estem segurs que tot això ens portarà a fer més gran la nostre manera d’entendre l’educació: #Juntscreixem.


No hay comentarios:

Publicar un comentario